Reacties

E.A Raven
een jaar geleden

Heerlijk gegeten, Marcel voegt met de beschrijving van de wijnen echt iets toe. Fantastische culinaire belevenis voor herhaling vatbaar

Jos van Bergeijk
een jaar geleden

Afgelopen zaterdag hier, met z'n vieren, geweldig genoten van het "alles dr op en dr an" menu. Het gastheerschap is Marcel met de paplepel ingegeven. De wijze waarop hij de fantastische gerechten presenteerde was geweldig. Nynke's kookkunsten en de opmaak van de gerechten kunnen wedijveren met menig Michelin restaurant! De begeleidende wijnen, die Marcel met passie presenteerde, maakten het geheel af. Dit alles in een mooie authentieke zaak, in een ongedwongen sfeer. Van ons een dikke 10.

Manuel Geurkink
2 jaar geleden

Afgelopen zaterdagavond 15-02-2020 gegeten met het ouderlijk gezin. Erg goed. Genoten. Wij komen nog wel eens bij restaurants in de Randstad waar we wonen maar zeer aangenaam verrast door de smaak van de gerechten en de goede bediening. Mijn vriendin eet vegetarisch en meestal is dat niet meer dan het weglaten van het vlees of de vis in de gerechten maar hier werden aparte zelfstandige vegetarische gerechten gemaakt hoog op smaak en erg lekker. We komen graag terug. Een aanrader. Manuel

Henrike Ockers-Janssen
2 jaar geleden

Super lekker en sfeervol van 4 gangen genoten! De chef-kok had niet meer haar best kunnen doen om aan onze eetwensen te kunnen voldoen. In jaren niet zo lekker gegeten en de gastheer verstaat zijn vak ook bijzonder goed. We voelden ons heel welkom en we komen zeker nog eens terug! Bedankt!

fam Wijbrans
2 jaar geleden

In de vroegere dorpssmederij hangt nog de sfeer van weleer. Tafeltjes staan ruim gegroepeerd, dus je hebt alle rust om je eigen tafeltje.
Gastheer en gastvrouw besteden veel aandacht aan de geserveerde gerechten. Dat merk je vooral in de details. Drie, vier of vijf gerechten per couvert, elke met veel vakkennis samengesteld.
De wijn is goed, en vaak een keuze op aanraden van het huis komt of van bijzondere druivensoort of verrassend uit een vergeten regio.
Een kopje espresso en een bijzondere grappa maakten het voor ons af. Wij komen graag nog eens terug!

Astrid
2 jaar geleden

Zaterdag 5-10-19
Met het hele gezin aan tafel bij Nynke en Marcel.
We hebben genoten van de heerlijke gerechten die ons werden opgediend.
Het concept was voor de kinderen spannend, want die willen graag weten wat ze gaan eten, maar zelfs met allergieën werd goed omgegaan en ze konden gerust genieten van de heerlijke gerechten.
En gastheer Marcel heeft iedereen goed verzorgd.
Een echte aanrader dus.

André
2 jaar geleden

Opnieuw zeer naar tevredenheid gegeten bij ‘de Smidse’. Fijn dat zo’n toprestaurant in Aalten te vinden is!!!

Guido
2 jaar geleden

Afgelopen zaterdag 28 september weer heerlijk gegeten bij Nynke en Marcel... Topteam en altijd gezellig..

Kees en Korine
2 jaar geleden

Smaak, originaliteit, kundigheid, sfeer en je zeer welkom voelen. Deze ingrediënten in combinatie met goed gastheerschap maken er elke keer weer een feestavond van. Absolute aanrader.

Fam. Vreeman
2 jaar geleden

We hebben genoten van voortreffelijke gerechten met de bijbehorende zeer kundige uitleg in een sfeervol geheel. Kortom voor herhaling vatbaar en aan te bevelen.

Reactie plaatsen

Rating: 4.4285714285714 sterren
14 stemmen